آب بندی کاشی و سرامیک

۲ بازديد

 

آب بندی کاشی و سرامیک
 

برای جلوگیری از نفوذ آب، درزهای بین کاشی و سرامیک با دوغاب پر می شود اما ممکن است دوغاب بخاطر استفاده زیاد از شوینده ها، از بین برود. به همین دلیل نیاز است که درزگیری های کاشی و سرامیک، هر چند وقت یکبار جایگزین یا ترمیم شود. درزگیری و آب بندی کاشی و سرامیک کار بسیار ساده ای است که خودتان در منزل هم می توانید آن را انجام دهید که در این مقاله ما به شما این کار را آموزش می دهیم. آب بندی کاشی ها یکی از موارد بسیار مهم در حفظ و نگهداری آنهاست که به محافظت از این محصولات در برابر نفوذ آب و لکه، کمک فراوانی می کند.

نحوه آب بندی کاشی و سرامیک

تمیز کردن کاشی و سرامیک

قبل از آب بندی کاشی و سرامیک، بهتر است که از تمیز بودن آنها مطمئن شویم. برای این کار بهتر است که با یک برس یا اسفنج تمیز که به یک شوینده ملایم آغشته کرده ایم کاشی و سرامیک را تمیز کنیم و سپس با آب بشوریم.

تست کردن سیلر

بهتر است قبل از اینکه سیلر را اعمال کنیم آن را روی یک کاشی اضافی یا در ناحیه کوچکی از کاشی، انجام دهیم تا مطمئن شویم که با کاشی و سرامیک ها سازگار بوده و مشکلی پیش نمی آید.

اعمال سیلر

سیلر را با استفاده از یک سمپاش، قلم مو یا غلتک روی کاشی ها به طور یکنواخت بزنید. از استفاده بیش از حد سیلر خودداری کنید زیرا ممکن است که یک روکش ناهموار ایجاد کند.

برای مشاهده تمامی محصولات مدرن و جذاب ایفا سرام بر روی لینک کلیک کنید.

جذب سیلر

در این مرحله بهتر است کمی منتظر بمانید و اجازه دهید تا سیلرها به طور کامل جذب منافذ شوند. این مدت زمان، می تواند براساس نوع کاشی و محصول مورد استفاده، متفاوت باشد.

در این زمان، حواستان به کاشی ها باشد تا هر کدام از آب بندها که اضافی بودند و جذب نشدند را بردارید و از سطح سرامیک پاک کنید.

دوغاب کردن کاشی و سرامیک

با دقت فراوان، دوغاب را به کاشی و سرامیک ها بزنید تا زمان کافی برای چسباندن آن را داشته باشید. همچنین توجه داشته باشید که این زمان بسته به نوع هر محصول، متفاوت است.

پاک کردن لایه های اضافی

روش های آب بندی کاشی و سرامیکممکن است که بعضی از سیلرها جهت محافظت بهتر کاشی ها، نیاز باشد که به صورت چند لایه اعمال شوند. در این صورت، دستورالعمل استفاده از آن را مجدد بررسی نمایید و اگر همچین موردی در نحوه استفاده آن ذکر شده است؛ پس از خشک شدن لایه اولیه سیلر و دوغاب، مجددا فرآیند آب بندی کاشی و سرامیک را تکرار کنید.

برای کسب اطلاعاتی در مورد تفاوت کاشی و سرامیک، بر روی لینک کلیک کنید.

آب بندی کاشی و سرامیک سرویس های بهداشتی

آب بندی سرویس های بهداشتی به دو روش سنتی و نانو انجام می گیرد که در مورد هر کدام، توضیحاتی را ارائه می کنیم.

آب بندی سنتی

در این روش، ابتدا کف سرویس های بهداشتی باید شیب بندی شود؛ سپس کف سرویس توسط سیمان و ماسه پر می شود. در مرحله بعد کف و دیوار سرویس های بهداشتی توسط ایزوگام پوشیده می شوند و در آخر، کاشی ها را با استفاده از ملات و سیمان و پودر کاشی، بر روی ایزوگام ها به طور کامل فیکس می شوند.
در استفاده از روش سنتی، امکان ترمیم آب بندی سرویس های بهداشتی عملا غیرممکن بوده یا به سختی امکان پذیر است که در مدت زمان کوتاهی مجدد باید انجام شود.

معایب آب بندی سرویس های بهداشتی به روش سنتی

  • به دلیل نفوذ آب بین کاشی و سرامیک ها، امکان رشد باکتری ها و جلبک ها فراهم می شود.
  • بخاطر از بین رفتن زهکشی، زیبایی کاشی ها از بین رفته و فضای سرویس های بهداشتی، ظاهر نامطلوبی پیدا می کند.
  • به مرور زمان آب بندی کاشی و سرامیک دچار فرسایش شده و آب به ناحیه زیرین کاشی ها نفوذ می کند.
  • ماندگاری کمتر

برای مشاهده تمامی محصولات چینی بهداشتی، بر روی لینک کلیک کنید.

آب بندی به روش نانو

آب بندی سرویس های بهداشتیبا استفاده از روش نانو، می توان سرویس های بهداشتی را مجددا پایه گذاری کرد یا سرویس هایی که به روش سنتی آب بنده کرده ایم را مجددا عایق بندی کنیم.

در روش آب بندی به صورت نانو، ابتدا لایه زیرین سرویس های بهداشتی را با چسب عایق بندی می کنیم مانند لوله ها، درزها و غیره. سپس مخلوط سیمان و ماسه را با مواد نانو کامل با هم میکس می کنیم؛ کاشی ها را در کف و دیوار با استفاده از مواد، نصب می کنیم.

در این روش علاوه بر اینکه کاشی ها بر روی دیوار و کف نصب شده اند؛ عایف بندی کف سرویس های بهداشتی نیز انجام می شود. در آخرین مرحله آب بندی کاشی و سرامیک، درزهای بین کاشی ها را با استفاده از پودر سنگ و مخلوط مواد به طور کامل می پوشانیم. این موارد را در چندین مرحله بر روی کاشی میریزیم تا مواد به طور کامل در بین درزها، نفوذ پیدا کنند.

مزایای آب بندی کاشی و سرامیک با مواد نانو

  • ماندگاری بیشتر نسبت به روش سنتی
  • عایق بندی کامل
  • عدم نفوذ به لایه زیرین کاشی ها
  • مقرون به صرفه بودن

برای اطلاع از ویژگی های توالت فرنگی خوب، بر روی لینک کلیک کنید.

هر چند وقت یکبار باید آب بندی کاشی و سرامیک انجام شود؟

در پاسخ به این سوال باید بگوییم که آب بندی مجدد کاشی و سرامیک بستگی به میزان قرار گرفتن آنها در معرض مواد مختلف دارد.
اگر کاشی و سرامیک در منزل خود استفاده می کنید که به صورت طبیعی کاربرد زیادی دارد بهتر است هر سال 1 یا 2 بار آب بندی انجام شود اما اگر برای کاشی های که در طول سال از آنها کمتر استفاده می شود مانند ویلاها، هر سال 1 بار هم انجام شود کافی است.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.